HOE IK JOU KAN HELPEN

Kies hier wat het beste bij jou past.

SPORTVASTEN
SPORTVASTEN
Met deze 10-daagse kuur verlies je buikvet, krijg je veel meer energie, verbeterd je conditie en kom je van je suikerverslaving af.
VEGAN DETOX
VEGAN DETOX
Met de Vegan Detox kuur van 10 dagen ga je ontgiften en je lichaam optimaal voeden met voedingsstoffen. Op die manier werk je aan een betere gezondheid, versterk je je weerstand, krijg je meer energie en worden tekorten van voedingsstoffen aangevuld.
SUPPLEMENTEN
SUPPLEMENTEN
Het kan lastig zijn om enkel met voeding voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Met supplementen kan je een handje helpen om je goed en energiek te voelen en je weerstand hoog te houden.
MINDFULNESS RETREATS
MINDFULNESS RETREATS
Tijdens onze 3-daagse Mindfulness Retreats aan de kust, kom je volledig tot rust en kan je heerlijk genieten. Even tijd voor jezelf.
1-OP-1 COACHING
1-OP-1 COACHING
Met 1-op-1 coaching word je persoonlijk begeleid door mij en kijken we welk gebied aandacht nodig heeft om je klachten te verhelpen, je doelen te behalen en je hormonen in balans te krijgen.
ONLINE TRAININGEN
ONLINE TRAININGEN
Gewoon vanuit huis of een andere plek de training volgen op je laptop, tablet of telefoon. Je heb een leven lang toegang, dus kan het in je eigen tempo doen en zo vaak terugkijken als je wilt.

“Het werkt ook heel fijn samen met iemand die zo positief in het leven staat als Li-Ann, die niet oordeelt maar juist heel motiverend is!”

 

Barbara