Li-Ann van Groen

Ik wil vrouwen helpen om meer Geluk, Gezondheid en Balans te ervaren en om vanuit daar meer te genieten op alle fronten van hun leven.

Ik ben orthomoleculair hormoonspecialist en mijn doel is om vrouwen te helpen om meer geluk, gezondheid en balans te krijgen. Een belangrijk onderdeel is om hormonen in balans te brengen, zodat vrouwen daardoor het optimale uit zichzelf te kunnen halen.

  • Hormoon-balans

  • Orthomoleculaire voeding

  • Mindfulness

  • Yoga

  • Stress & Burn-out

  • Vruchtbaarheid & Zwangerschap

Door middel van het schrijven van blogs, door coachen, het geven van lezingen en trainingen, maken van online trainingen en opnemen van podcasts en video’s hoop ik vrouwen bewust te maken en te inspireren en te motiveren om hun lifestyle aan te passen om daardoor meer geluk, gezondheid en balans te krijgen.

Mijn achtergrond

“Na jarenlang alle signalen van mijn lichaam te negeren, stond met 1 been in een burn-out. Dat was het moment dat ik mij realiseerde dat ik iets moest veranderen.”

Ik was al een paar jaar professioneel zangeres en stond ieder weekend in een ander land op grote bühne op te treden. Veel reizen, korte nachtes, slecht eten, feestjes en hoge druk om goed te presteren zorgen voor veel stress. Ik voelde mij onzeker en dat uitte zich in perfectionisme. Het was nooit goed genoeg en mijn successen vierde ik niet. Grappig genoeg dacht ik dat ik alles aan kon en nooit last had van stress. De signalen zoals huiduitslag, oorsuizen, een trillende ooglid, buikpijn en een uitblijvende menstruatie wuifde ik weg en ik rende weer door naar de volgende dag. Ik had altijd haast, want ik wilde het optimale uit het leven halen. Achteraf realiseer ik mij dat ik vooral aan het rennen was om afleiding te vinden voor mijzelf en mijn gevoel.

Toen mijn lichaam aan de noodrem trok en ik thuis kwam te zitten, kwamen de muren op me af. Het duurde een paar weken tot ik rustig werd en ik allerlei inzichten kreeg. Plotseling viel het kwartje en wist ik dat ik niet meer terugwilde naar hoe ik eerst leefde. Ik besloot goed voor mezelf te gaan zorgen en ging mij verdiepen in voeding. Hoe meer ik erover wist, hoe meer ik erover wilde weten. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik verschillende opleidingen en specialisaties heb gevolgd over (orthomoleculaire) voeding. Ik ervaarde zelf dat ik mij beter ging voelen door bepaalde voeding en het nemen van supplementen. Ik wist dat mijn Mind & Body met elkaar in verbinding staan en dat ik ook aan mijn Mind moest werken om mij beter te voelen. Stacey, mijn partner, is State of Mind trainer en hielp mij daarbij. Hij gaf mij totaal andere inzichten, dingen waar ik nooit bij had stilgedaan. Ik wilde mij hier graag meer in verdiepen en samen hebben we een lange reis door India gemaakt en zijn we opgeleid tot Mindfulness, yoga en meditatie docenten. Sindsdien ben ik dagelijks met mindfulness, yoga en meditatie bezig en helpt het om de rust in mijn leven te bewaren.

Sportvasten en de Vegan Detox zijn voor mij lifestyle hangers geweest en daarom vind ik het zo mooi om andere vrouwen ook hiermee te kunnen begeleiden. De kuren hebben niet alleen effect op je lichaam, maar ook heel erg op je mind.

Sinds 31 maart 2021 ben ik de trotse moeder van Milan. Ik woon met mijn liefdes, Stacey en kleine Milan, samen in het groene hart van Nederland in Wilnis, waar wij ook een praktijk hebben.

Ik geniet van iedere dag en wens jou hetzelfde toe.

Liefs,

Li-Ann

Neem gerust contact met mij op voor coaching, boekingen of samenwerkingen.

    Li-Ann van Groen
    Li-Ann van GroenOrthomoleculair hormoonspecialist