Project Description

Afvallen door (Sport)vasten?

Ik werd na mijn 18e elke jaar een kilo zwaarder en wilde dat graag tegengaan. Ik deed mijn best om gezond te eten en regelmatig te sporten, maar omdat ik geen resultaat zag en voelde, bleef ik niet gemotiveerd. Ik vond het erg lastig om niet meer te snoepen, dus at regelmatig een pak koek (of twee) per dag. Ik dacht dat mijn energieniveau wel prima was, maar achteraf weet ik dat mijn energieniveau lang niet was wat het had kunnen zijn.

Tien jaar later en tien kilo zwaarder hoorde over Sportvasten en was er erg nieuwsgierig naar. Ik ging het avontuur aan en ik viel 4 kg af, maar nog veel belangrijker, ik voelde me zoveel beter! Ik zat lekkerder in mijn vel, voelde me fit en had energie voor tien! Dat motiveerde mij om mijn lifestyle te veranderen. Ik ben anders gaan eten, meer ben gaan bewegen en regelmatig een een dag of dagdeel gaan vasten. In totaal heb ik 3 keer de Sportvasten kuur gedaan en ben ik 10 kg afgevallen. Ik heb nu zoveel energie, meer zelfvertrouwen, meer rust in mijn hoofd, meer focus en motivatie en sta positiever in het leven. . Dat is ook mijn motivatie geweest om coach te worden en anderen hiermee te helpen.

Nu is mijn lifestyle a way of living en kost het totaal geen moeite.

Leven als een oermens

Vasten klinkt sommige mensen gek in de oren. Is dat wel gezond? Er zijn ontzettend veel onderzoeken die aantonen dat vasten juist erg gezond is. In de Ayurvedische geneeskunde wordt het dan ook al duizenden jaren gedaan, maar ook in de reguliere geneeskunde in Duitsland is vasten heel normaal. Ook in Nederland hoor je het steeds meer. Wij leven in een abnormale wereld waar eten in overvloed is. We hebben een koelkast en voorraadkast in huis en de supermarkt of tankstation is om de hoek. Vroeger had de oermens het wel anders. Zij moesten eerst voeding zoeken (bewegen) voordat ze konden eten. Het lichaam schakelde dat automatisch over naar vetverbranding. De meeste mensen in Nederland eten te vaak, teveel en teveel suiker en koolhydraten, waardoor wij automatisch in suikerverbranding staan. Het gevolg hiervan is een schommelend energie-niveau (after-diner dip), trillerig of chagrijnig zijn als je te laat eet, suikerbehoefte, vermoeidheid en overgewicht.

Als je bent geswitcht naar vetverbranding heb je een constante energie en heb je veel energie! Je verliest buikvet en gewicht, je conditie verbetert waardoor sporten veel makkelijker gaat en je kan met gemak die koekjes en M&M’s laten staan! Yeahhh!

Make the Switch to a healthy lifestyle

Sportvasten is een echte lifestyle changer en werkt veel langer door dan de 10 dagen. Na de kuur zit je in de positieve cirkel en gaat alles een stuk makkelijker. Je hebt veel energie, zit helemaal in het sport ritme, hebt geen behoefte aan suikervrije voeding en bent super gemotiveerd om je behaalde resultaat te behouden.

  • Tijdens de 10 dagen ga je eerst 3 dagen je voeding afbouwen, daarna zijn er 3 vastendagen, waarop je alleen sap drinkt. Vervolgens ga je weer 4 dagen je voeding opbouwen.
  • Tijdens de 10 dagen doe je elke dag een cardio work-out van 20-30 minuten.
  • Alle benodigde supplementen zitten in het pakket en zorgen ervoor dat je geen tekorten en spierafbraak krijgt.
  • Dit alles staat in een persoonlijk protocol dat ik voor je ga maken. Ook krijg je een ‘Keep the Switch’ protocol voor na de 10 dagen.
  • Voordat je start leg ik alles uit tijdens een intake, zodat je precies weet wat je kan verwachten en waar je rekening mee moet houden. Tijdens de kuur hebben we dagelijks contact via app en indien nodig kan je me uiteraard ook telefonisch bereiken.

Sportvasten is een kuur van 10 dagen waarin je een switch gaat maken van suiker- naar vetverbranding. Het is echt een avontuur om te doen en iets dat je nooit meer zal vergeten.

Kijk hier voor de opties om te gaan Sportvasten.

Heb je een vraag? Ik help je graag. Stuur dan even een mailtje naar info@Li-Ann.nl

Heel veel liefs,

Li-Ann

www.Li-Ann.nl