Persoonlijk advies

Voedings- en supplementen plan op maat

Wil je weten of jouw huidige lifestyle goed is en de feedback van een professional?

Ervaar je (hormoon)klachten waar je vanaf wilt? Ervaar je grote schommelingen in je stemming en energie gedurende de maand? Wil je zwanger worden of ben je zwanger en wil je weten waar je rekening mee moet houden? Slaap je niet goed en wil je dat verbeteren? Heb je schildklier- darm-, of maagklachten? Zit je in een burn-out of ben je herstellende? Heb je behoefte aan een weekschema zodat je zeker weet dat je geen tekorten hebt? Of zou je meer plantaardig willen eten, maar weet je niet goed hoe je gebalanceerd eet en ervoor zorgt dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt?

Wat je klacht of vraag ook is, vanuit de orthomoleculaire geneeskunde maak ik een advies op maat voor je en geef ik feedback op je huidige voeding. Zo weet je vanaf nu precies hoe je het beste kan eten, welke supplementen je kan nemen en welke andere lifestyle tips je kan toepassen om weer helemaal lekker in je vel te zitten.

Voedingsadvies
Supplementenadvies
Hormoonbalans checklist
Weekmenu
Bewustwording

Hoe gaat het in zijn werk?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen moet ik eerst het e.e.a. van je weten. Daarom mag je een hele vragenlijst invullen met vragen die onder andere gaan over wat je graag wilt bereiken, welke klachten je ervaart, hoe je je voelt, over je menstruatiecyclus, anticonceptie, hoe je slaapt en hoeveel je beweegt.

Je mag een hormonen-checklist invullen zodat ik meer te weten kom over je hormoonbalans en hoe we die kunnen herstellen.

Om te weten hoe je momenteel eet, mag je 4 dagen je voeding en drinken bijhouden in een dagboek. Het gaat erom dat die 4 dagen representatief zijn voor hoe je gemiddeld eet. Hoe eerlijker je bent, hoe beter ik een advies kan geven.

Je krijgt van mij een mindful eten dagboek waarmee je erachter komt hoe je op welke voeding reageert, of je eventuele intoleranties hebt en wat je stresstriggers zijn. Op deze manier kan je patronen te herkennen en daar verandering in aanbrengen.

ADVIES OP MAAT

150EENMALIG
  • PERSOONLIJK ADVIES INCLUSIEF:
  • VOEDINGSADVIES
  • SUPPLEMENTENADVIES
  • KORTING OP SUPPLEMENTEN
  • RECEPTEN
  • BEWUSTWORDING

Ervaringen van anderen

Denise

Ik wilde graag minder dierlijk en zoveel mogelijk vegan gaan eten, maar wist niet hoe ik dan aan voldoende eiwitten kon komen. Ik doe namelijk veel aan krachttraining. Ik ben heel blij dat ik Li-Ann heb gevraagd en dat zij hiervoor een plan heeft gemaakt. Het is nu helemaal duidelijk wat ik het beste kan eten en wanneer en waar ik rekening mee moet houden. Ik heb nu allemaal gerechten waar ik mee kan variëren en die echt heel lekker zijn.

Heel erg bedankt lieve Li-Ann!

Sarah

Ik ben een jaar geleden in een burn-out gekomen en wist echt niet meer hoe ik het aan moest pakken. Ik was vooral bezig geweest met het mentale gedeelte, maar hield weinig energie. Nu snap ik hoe dat kon en hoe belangrijk het fysieke gedeelte was. Ik vond het zo fijn om van een professional te horen wat ik moest doen en ook waarom. Ik heb alle tips toegepast en voel mij zoveel beter. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet voor hoe ik me voel en voor mijn gezondheid.

Loes

Toen ik de eerste overgangsklachten kreeg, ging ik eerst naar de dokter, maar het voelde niet goed om dat advies te volgen. Ik besloot Li-Ann om advies te vragen en zij heeft een duidelijk overzicht gemaakt wat ik ben gaan toepassen. Ik had geen idee dat ik er zelf zoveel aan kon doen! Wat een verademing.

Debby

Wat ben ik jou dankbaar! Na 2 jaar proberen om zwanger te worden is het na jouw hulp eindelijk gelukt! Het mooiste dat mij ooit is overkomen. Ik ben je heel erg dankbaar lieve Li-Ann.